marți, 31 august 2010

Regulile Fratiei Pantalonilor Calatori


1. Nu ai voie ca speli Pantalonii.
2. Nu ai voie sa rasucesti mansetele Pantalonilor. Este de prost-gust si intotdeauna va fi asa.
3. Nu ai voie sa pronunti cuvantul “grasa” cat timp porti Pantalonii. Nu ai voie sub nici o forma, sa gandesti despre tine ca esti garsa cat timp porti Pantalonii.
4. Nu ai voie sa lasi nici un baiat sa iti scoata Pantalonii; este, totusi, permis sa-i dai jos tu insati in prezenta unui baiat.

5. Nu ai voie sa te scobesti in nas cat timp porti Pantalonii. Este permis sa te scobesti in nas doar daca reusesti sa te prefaci ca, de fapt, te scarpini usor.
6. La intrunirile noastre, trebuie sa urmezi intocmai procedurile necesare pentru a justifica ce ai facut cat timp ai fost in posesia Pantalonilor: pe cracul stang al Pantalonilor, vei scrie care a fost cel mai interesant loc pe care l-ai vazut in timp ce purtai Pantalonii; pe cracul drept, vei scrie care a fost cel ami interesant lucru care ti s-a intamplat in timp ce ai purtat Pantalonii (Spre exemplu: “M-am reintalnit cu varul meu, Ivan, in timp ce purtam Pantalonii”).
7. Trebuie sa scrii colegelor tale din Fratie, de-a lungul verii, char daca te distrezi de minune si fara ele.
8. Trebuie sa transmiti Pantalonii mai departe in conformitate cu regulile stabilite mai jos de Fratie; daca nu vei respecta  aceasta regula, vei primi mustruluieli zdaravene in cadrul urmatoarei intalniri.
9. Nu ai voie sa porti pantalonii cu camasa bagata in ei si nici a aiba curea. Vezi regula nr. 2.
10. Tine minte: Pantalonii = iubire. Iubeste-ti prietenele! Iubeste-te pe tine! 

Un comentariu: